Mândruţă va face interviuri cu vedete în apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Considerat cam învechit pentru „Observator", Lucian Mândruţă a schimbat, după zece ani de ştiri, macazul. De sâmbătă, el va fi gazda unei emisiuni de divertisment, pe alocuri inspirată din „Poveştirile de noapte!" (Acasă TV). El le va lua vedetelor interviuri în jacuzzi.

Lucian revine pe sticlă sâmbătă, la Antena 1, de la ora 22.00, cu emisiunea „Pâine şi circ" un „talk-show parodie şi plin de carismă, construit pe ironie, moderat cu nerv, ambalat în ritm şi presărat cu rubrici şi momente surprinzătoare şi comice", anunţă el.

Totul pare foarte incitant, numai că una dintre rubricile lui Mândruţă seamănă izbitor cu cea a lui Mircea Solcanu, de la Acasă TV. Este vorba despre interviurile pe care Lucian le va lua vedetelor, în jacuzzi, fără să-i pese că va fi arătat cu degetul de rivalii lui de la „Poveştirile de noapte", iniţiatorii acestei rubrici.

„Un moment savuros care a ridicat multe sprâncene din partea invitaţilor, în semn de surprindere, este cel al interviului în jacuzzi. Voi intra, alături de vedetele din platou, într-un jacuzzi adevărat, umplut cu apă, unde vom avea o discuţie relaxată, dezinhibată şi plină de umor", mai spune el. În prima ediţie a emisiunii, Lucian promite că se va ironiza chiar pe sine.

Citeşte articolul complet aici

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite