Mama copilului sfâşiat de câini: „Sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Felicia Anghel, alături de Ionuţ (stânga) şi de celălalt băieţel al ei. FOTO: Facebook
Andreea Felicia Anghel, alături de Ionuţ (stânga) şi de celălalt băieţel al ei. FOTO: Facebook

Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionuţ, copilul de 4 ani care a murit sfâşiat de maidanezi, pe 2 septembrie, pe un teren privat de lângă Parcul Tei, a scris un mesaj pe o pagină de socializare în care le mulţumeşte celor care le-au fost aproape după tot ceea ce s-a întâmplat. „Se pare că sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar“, a scris mama îndurerată.

Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a mamei lui Ionuţ Anghel în jurul orei 17.00, la scurt timp după ce preşedintele României, Traian Băsescu, a promulgat Legea Maidanezilor, care prevede ca acei câini fără stăpân ridicaţi de pe stradă care nu sunt în adoptaţi în termeni de 14 zile, pot fi eutanasiaţi

„Va multumim din suflet pentru susţinere şi pentru faptul că aţi fost alături de noi. Se pare că sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar. De sus, din Împărăţia Cerurilor, ne-a luminat şi ne-a dat gândul cel bun, pentru ca alţi <<Ionuti>> să nu mai păţească ce a păţit el. Ne bucurăm ca legea a trecut, sperăm să fie aplicată şi să nu mai auzim de tragedii“.

Apoi mama lui copilului sfâşiat de câini a mai scris o completare la mesaj în care spune că Legea Maidanezilor ar trebui să se numească Legea Ionuţ.


Citiţi mai multe despre cazul copilului omorât de câini

VIDEO Ultimele ore din viaţa lui Ionuţ, copilul ucis de câini

Imaginile de pe camerele de supraveghere din Parcul Tei din Capitală, din 2 septembrie, când Ionuţ a fost sfâşiat de câini, arată că fraţii au rămas mai bine de două ore nesupravegheaţi

Criminologul Dan Antonescu: Imaginile video nu schimbă datele anchetei penale. Poate ale celei morale

Dan Antonescu, specialist criminolog şi blogger „Adevărul“, apreciază că imaginile  suprinse pe camerele de supraveghere din zona Parcului Tei, acolo unde Ionuţ Anghel, copilul de doar patru anişori, a fost omorât de câinii maidanezi pe 2 septembrie 2013, nu schimbă cu nimic fondul anchetei.

VIDEO Tatăl băiatului care a murit muşcat de câini: „Pentru mine este clar cum s-a petrecut tragedia“

Tatăl lui Ionuţ Anghel s-a prezentat joi la Parchetul General, declarând că a venit să vadă ce date noi sunt în ancheta privind împrejurările în care a murit fiul lui, pe 2 septembrie, în apropierea Parcului Tei din Capitală. La ieşirea de la Parchet acesta a precizat că, în privinţa tragediei fiului său, „totul este clar” pentru el.

Marius Marinescu susţine că micuţul de 4 ani găsit mort în parcul Tei nu a fost ucis de maidanezi, potrivit rezultatelor ADN. Anchetatorii infirmă ipoteza

Rezultatele ADN în cazul copilului de patru ani ucis de câini în parcul Tei arată că acesta nu a fost muşcat de niciunul dintre cei şase maidanezi, relatează DC News, care-l citează pe Marius Marinescu, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului, unul dintre activiştii pro-maidanezi. Parchetul General a infirmat marţi această ipoteză.

Audierile continuă în cazul copilului ucis de câini. Şeful Autorităţii pentru Supravegherea Animalelor, la Parchet

Şeful Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu, s-a prezentat marţi la Parchetul General pentru a fi audiat în cazul copilului de patru ani care a murit după ce a fost muşcat de câini în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei.

Noi audieri la Parchetul General în cazul copilului ucis de maidanezi. În faţa procurorilor a ajuns şi administratorul terenului unde s-a întâmplat tragedia

Noi audieri miercuri în dosarul în care se caută vinovaţii pentru moartea lui Ionuţ Anghel, băieţelul de patru ani ucis de câini maidanezi din Parcul Tei. Astăzi în faţa procurorilor a ajuns şi administratorul firmei pe terenul căreia Ionuţ a fost omorât.Constantin Ciorăscu a fost adus la Parchetul Instanţei Supreme cu mandat, întrucât nu s-a prezentat după ce a fost citat de anchetatori pentru a da declaraţii în acest dosar.

Posibili vinovaţi pentru moartea lui Ionuţ

Să nu ne amăgim singuri. Câinii nu au discernamânt, trăiesc instinctual, în lupta pentru supravieţuire. Adevăraţii vinovaţi pentru moartea lui Ionuţ trebuie căutaţi în altă parte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite