Mallul Victoria City a primit autorizaţie de construcţie. Centrul comercial va fi gata anul viitor şi va avea o zonă de divertisment în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou mall va apărea în Capitală, după ce reprezentanţii Benevo au obţinut autorizaţia de construcţie pentru centrul comercial Victoria City. Lucările vor începe în luna iulie, iar marea deschidere este programată pentru luna octombrie a anului viitor.

Victoria City Center este un proiect ce cuprinde un centru comercial şi un turn de birouri cu o suprafaţă închiriabilă totală de 68.000 metri pătraţi, situat în nord-vestul Bucureştiului, având acces direct la staţia de metrou Jiului. Centrul comercial este 70% închiriat de Colliers International şi va găzdui hipermarketul Cora, branduri cunoscute de fashion precum H&M, Hervis, C&A, Mango, Deichmann şi Koton, va avea un cinematograf Cine Grand cu opt săli şi un etaj ce va cuprinde un spaţiu de divertisment şi food, atât în interior, cât şi exterior, însumând 12.000 metri pătraţi, proiect unic în Bucureşti.

Victoria City – divertisment în aer liber 

Noul centru comercial din Bucureşti va fi unul inedit datorită zonei de divertisment ce va fi amenajată în aer liber. Aici vor fi amenajate locuri în care se vor organiza curse cu frânghii, tiroliană, escaladare şi rapel la peret, dar noul mall va avea şi un patinoar, după cum au anunţat reprezentanţii viitorului mall. 

„Partea de divertisment în aer liber va fi completată de interiorul centrului, cu zona de escaladare dedicată copiilor, la o scară mult mai mare, proiect, de asemenea, în premieră în Bucureşti“, susţin aceştia. 

Benevo începe faza de închiriere a unui spaţiu de 16.900 metri pătraţi pentru turnul de birouri ce va include o suprafaţă adiţională de 3.000 metri pătraţi de retail conectată la centrul comercial, unde va fi amenajată şi o sală de fitness. Turnul de birouri va găzdui 2.000 de angajaţi, lucru care, spun reprezentanţii Benovo, va conduce la sporirea traficului vizitatorilor proiectului în timpul săptămânii. 

„Ca urmare a cererii ridicate din faza I a centrului, Benevo lucrează deja la faza a II-a a acestuia, care va însemna un plus de 15.000 metri pătraţi de retail. Finalizarea turnului Victoria City este programată pentru primul trimestru al anului 2016 şi este închiriată de către The Advisers Knight Frank“, au anunţat reprezentanţii noului centru comercial.

Pe aceeaşi temă:

Patinatorii şi hocheiştii din Capitală se antrenează în malluri

INFOGRAFIE De ce se înmulţesc mallurile în Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite