Mall Băneasa, gazda evenimentului organizat pentru a celebra „Zilele europene ale Operei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru al treilea an consecutiv, Asociaţia „Friends of Opera“ a organizat un eveniment special, pentru a celebra „Zilele Europene ale Operei“ . Evenimentul a avut loc ieri, în Mall Băneasa, unde mai mulţi dans-actori s-au deghizat în cumpărători anonimi şi în vizitatori, animând atmosfera.

Sâmbătă, la ora 17.00, în centrul comercial Mall Băneasa a avut loc a treia ediţie consecutivă de evenimente destinate „Zilelor Europene ale Operei“, aducând în prim-plan dans-actorii „Gigi Căciuleanu Romania Dance Company“ .

Artiştii s-au deghizat în cumpărători şi în vizitatori ai magazinului, după care s-au desprins din aglomeraţie şi au interpretat un moment coregrafic din viitoare premieră a Teatrului Bulandra, în viziunea lui Gigi Căciuleanu, „La Follia in William Shakespeare“ .

Alegerea celor de la „Friends of Opera“ ,de a prezenta publicului un fragment din Shakespeare, nu a fost întâmplătoare, pentru că aşa cum spunea şi dramaturgul, „lumea-ntreagă e o scenă, iar noi toţi nişte actori“ , anticipând tema propusă de organizatorii „Zilelor Europene ale Operei“ .

În anul 2011, evenimentul a avut loc la „Caru' cu bere“ din Capitală, încercând să trezească interesul publicului vizavi de muzica lirică. Un an mai târziu, momentul artistic a fost organizat în Centrul Vechi al Bucureştiului, fiind un eveniment dedicat dansului.

În acest an, pe 11 şi 12 mai, peste o sută de companii şi asociaţii celebrează „Zilele Europene ale Operei“ .

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite