Mai multe sancţiuni aplicate de Poliţia Capitalei după un control la comerciaţii cu produse de protecţie sanitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masti sanitare chirurgicale masca coronavirus foto shutterstock

Poliţia Capitalei - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a efectuat, în ultimele 24 de ore, controale în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, la 6 societăţi comerciale - sedii şi puncte de lucru -, cu privire la modul de comercializare a unor produse şi echipamente de protecţie.

"Pentru anumite nereguli depistate au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 de lei, fiind confiscate 2.000 de măşti de protecţie, o cantitate de dezinfectant şi alcool sanitar, precum şi peste 4.000 de bucăţi de mănuşi chirurgicale", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

De asemenea, au fost indisponibilizate aproximativ 400.000 bucăţi măşti de protecţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept, având în vedere că între stocul scriptic şi cel faptic au fost constatate diferenţe.

"Aceste controale vor continua şi se circumscriu activităţilor pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite", arată sursa citată. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite