Lucrările pentru Spitalul Metropolitan ar putea începe în martie. Cost de 400 de milioane de euro

Lucrările pentru Spitalul Metropolitan ar putea începe în martie. Cost de 400 de milioane de euro

Gabriela Firea anunţă când încep lucrările la marele spital(Mediafax)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat faptul că lucrările pentru construirea Spitalului Metropolitan ar putea demara în martie, anul viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Firea a precizat că indicatorii economici dar şi aspecte tehnice se vor pune în discuţie în prima şedinţă a Consiliului General al Primăriei Bucureşti.

"În prima şedinţă a CGMB vom supune aprobării indicatorii tehnico-economici.  Construcţia va fi finalizată în 3 ani", a spus, miercuri, Firea, într-o conferinţă de presă.

Primarul Capitalei a anunţat faptul că Spitalul Metropolitan va avea un preţ de construcţie rezonabil. 

"În prima şedinţă a CGMB vom supune aprobării indicatorii tehnico-economici.Construcţia va fi finalizată în 3 ani", a spus, miercuri, Firea, într-o conferinţă de presă.

Ea a declarat că, din cele aproximativ 1.000 de paturi pe care le va avea spitalul, 750 vor fi destinate spitalizării continue. Firea a menţionat că există deja studiul de fezabilitate realizat de două companii municipale.

Primarul general a mai spus că spitalul va avea 30 de săli de operaţii. Firea a informat că va exista posibilitatea de cazare pentru rudele celor trataţi în spital şi pentru medicii care lucrează acolo.

Primarul a anunţat că vor fi create 1.300 de noi locuri de muncă, dintre care 1.100 pentru medici şi asistente medicale. Firea a adăugat că nu este vorba despre un simplu spital, ci despre un complex de sănătate care va cuprinde inclusiv un campus pentru studenţi, o grădiniţă şi o creşă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: