Lucrări de reparaţii în carosabil pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, tronsonul Fântâna Mioriţa - intrare în Pasajul Piaţa Presei Libere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima dintre cele trei piese ce alcătuiesc monumentului Aripi a fost montata pe amplasamentul fostei statui a lui Lenin din Piaţa Presei Libere din Bucureşti FOTO David Muntean

Primăria Capitalei anunţă că începând din noaptea de sâmbătă spre duminică şi în cursul zilei de duminică se vor desfăşura lucrări de reparaţii în carosabil pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, tronsonul Fântâna Mioriţa - intrare în Pasajul Piaţa Presei Libere.

"Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor, continuă lucrările de reparaţii curente în carosabil pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Aceste lucrări constau în frezarea carosabilului, urmate de lucrări de aşternere mixtură asfaltică. Astfel, pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul Fântâna Mioriţa (inclusiv sensul giratoriu) - intrare în Pasajul Piaţa Presei Libere, se vor executa lucrări de frezare în noaptea de 13-14 octombrie, urmate de lucrări de asfaltare pe acelaşi tronson, în cursul zilei de 14 octombrie", a informat PMB, prin intermediul unui comunicat.

Primăria a menţionat faptul că lucrările de reparaţii în carosabil pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti au început în data de 2 octombrie, iar până în prezent au fost executate lucrări de frezare şi aşternere mixtură asfaltică pe tronsonul Fântâna Mioriţa - strada Elena Văcărescu şi pe tronsonul cuprins între Podul Băneasa şi Pasajul Presei Libere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite