Locuitorii sectorului 3, consultaţi în legătură cu viitoarele obiective ale administraţiei publice locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada următoare, Primăria Sectorului 3 va consulta cetățenii printr-o serie de dezbateri publice în urma cărora vor fi stabilite viitoarele obiective ale administrației publice locale.

Prin aceste consultări, instituţia doreşte să obțină răspunsuri la trei întrebări principale. Astfel, la prima întrebare, locuitorii sectorului 3 vor trebui să spună care sunt, în opinia lor, principalele domenii către care ar trebui să se orienteze prioritar finanţele publice locale: întreţinerea străzilor şi bulevardelor, mai multe parcuri şi locuri de joacă, creşterea siguranţei stradale, mai multe centre de asistenţă socială, mai multe parcări publice supraterane şi subterane, mai multe grădiniţe şi creşe, mai multe pieţe agroalimentare.

Prin a doua întrebare, Primăria Sectorului 3 doreşte să ştie în ce măsură cetăţenii sunt de acord să participe la un grup de lucru tematic în cadrul dezbaterilor publice pe teme de dezvoltare locală pe care le va organiza în 2012. La a treia întrebare, locuitorii sectorului 3 trebuie să spună cum apreciază dezvoltarea acestuia în perioada 2004–2012.

Chestionarul poate fi completat și pe site-ul Primăriei Sectorului - www.primarie3.ro.

Primăria Sectorului 3 a mai anunţat că intenţionează să implementeze o strategie de dezvoltare pentru 2012-2020, vizând mai multe domenii majore.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite