Locuitorii cartierului Andronache au protestat din cauză că nu au curent electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 50 de locuitori ai cartierului Andronache au ieşit aseară în stradă şi au blocat circulaţia după ce au rămas fără curent. Pentru a degaja zona a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

„Este o problemă pe care noi vrem să o supunem dezbaterii. S-a dovedit că nu este vorba de furt de curent electric asa cum se credea iniţial. Penele de curent sunt frecvente in Bucureşti. Chiar dacă sunt rezolvate  de cei de la Electrica apar din nou problemele pentru că Bucureştiul s-a dezvoltat şi reţeaua electrică nu mai face faţă“, a declarat Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Cele câteva zeci de persoane care au protestat au blocat circulaţia maşinilor câteva ore. „Noi am fost acolo pentru a evita scandalurile. Au fost blocate autobuze, chiar şi o ambulanţă“, a mai spus Militaru.

Un incident similar s-a petrecut la sfârşitul anului trecut, pe 20 decembrie, când aproximativ 200 de persoane au blocat traficul în cartierul bucureştean Zeţari, din cauza unei defecţiuni a transformatorului electric, care le alimentează locuinţele.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite