VIDEO „Livrez Dragoste“, proiectul care vrea să ucidă SMS-urile şi mesajele trimise pe e-mail de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ONG-ul „Arta nu muşcă“ a lansat proiectul „Livrez Dragoste“, un serviciu unic în România care presupune o alternativă de comunicare mult mai personală. Reprezentanţii organizaţiei spun că acest proiect a fost realizat în contextul în care oamenii interacţioneză foarte mult în mediul virtual.

Proiectul va fi desfăşurat pe termen lung şi valorifică curajul în exprimarea sentimentelor faşă de persoanele dragi în cea mai simplă şi clasică modalitate: scrisori de dragoste.

Proiectul funcţionează simplu. Se accesează pagina www.livrezdragoste.artanumusca.ro, secţiunea „Scrisoarea ta“ şi se completează formularul existent. Expeditorul ataşează cele mai frumoase gânduri pentru un om special din viaţa sa, având opţiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România şi Editura Litera). Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea  scrisorii se face pe bicicletă, cu ajutorul celor de la Sinapseria.

Livrările oficiale vor începe din 17 martie, dar între timp se pot trimite solicitări prin acelaşi site.

„Livrez Dragoste“ este proiectul ONG-ului „Arta nu muşcă “, iar reprezentanţii organizaţiei spun că este cel mai important demers socio-cultural din România, ce are ca obiectiv susţinerea tinerilor artişti talentaţi din diferite domenii, într-o manieră cât mai actuală şi creativă.

Pe aceeaşi temă:

Aplicaţia „Lick This“ îţi propune să lingi telefonul în speranţa că vei învăţa cum se produce plăcere prin sex oral

Zborul nefrânt al păsăricii: Flappy Bird e folosit pe post de material didactic

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite