Liviu Pop continuă războiul cu comisia care a recunoscut plagiatul lui Ponta: Este impardonabil ce a făcut președintele CNATDCU

Fostul ministru interimar al Educației, Liviu Pop, a declarat, într-o conferință de presă, că membrii Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) nu aveau dreptul să stabilească dacă Victor Ponta a copiat sau nu în teza de doctorat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Pop a precizat, astăzi, într-o conferință de presă, că CNATDCU nu avea calitatea să dea un verdict asupra lucrării de doctorat a lui Victor Ponta, potrivit regulamentul de funcționare a comisiei. Totodată, fostul ministru interimar a adăugat că nu s-a întrunit nici cvorumul necesar.

„Este trist că președintele comisiei nici măcar nu a citit regulamentul de funcționare. A aruncat o pată neagră asupra celorlalți membri ai CNATDCU și asupra mediului academic din România. Este impardonabil ce a făcut!‟, a afirmat Liviu Pop

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările