Liderul în afaceri, un altfel de dirijor de orchestre. Conferinţă despre leadership, cu Itay Talgam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dirijorul care a lucrat cu Leonard Bernstein și Claudio Abbado vine mâine la Bucureşti şi va susţine o conferinţă de business dedicată leadershipului în afaceri. Reprezentanţii companiilor, membri ai societăţii civile şi din lumea academic vor putea participa şi la cinci paneluri dedicate trainingului de business, project managementului, coachingului de lideri şi educaţiei managerial.

Itay Talgam este coordinator al Programelor Maestro şi a lucrat ca dirijor în orchestra celebre şi alături de muzicieni celebri, precum Leonard Bernstein și Claudio Abbado. De altfel, în discursurile sale acesta face o analogie între muzică şi business, ca într-o orchestră, liderul fiind un fel de dirijor. Acesta este un vorbitor apreciat, participând la alte conferinţe globale precum Google Zeitgeist, TED Global și Forumul World Economic de la Davos.

În cadrul aceluiaşi eveniment organizat de CODECS, Alain Cardon, Master Certified Coach, va susţine workshopuri pe tema “Delegarea de procese în coachingul de echipă”.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite