Firea, lovită de tramvaiele turceşti. Licitaţia Primăriei Capitalei, anulată după contestaţia Astra Vagoane Călători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto INQUAM Photos
Foto INQUAM Photos

Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) ar fi anulat decizia de atribuire pentru tramvaie, organizată de Primăria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnaţi câştigători, a informat Club Feroviar.

De asemenea, Primăria va trebui să-i plătească societăţii Astra Vagoane Călători cheltuielile cu avocaţii.

”În temeiul art. 26 alin. (2) şi (5) din Legea nr. 101/2016, pentru considerentele evocate în motivarea prezentei, admite, în parte, contestaţia formulată de Astra Vagoane Călători SA, în contradictoriu cu Municipiul Bucureşti, şi anulează adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire nr. 3307/04.11.209 şi 3308/04.11.2019 şi raportul procedurii de atribuire nr. 3297/04.11.2019”, se arată în decizia CNCS obţinută în exclusivitate de Club Feroviar.

CNSC obligă astfel Primăria Municipiului Bucureşti la reevaluarea ofertei Durmazlar, în termen de 20 de zile de la primirea deciziei.

De asemenea, CNSC obligă Primăria Capitalei la plata sumei de 35.000 de lei către Astra Vagoane Călători, reprezentând cheltuielile cu avocaţii.

Decizia CNCS este obligatorie pentru părţi, dar împotriva ei se poate formula plângere în termen de zece zile lucrătoare de la comunicare.

La începutul lunii noiembrie, Primăria a anunţat că turcii de la Durmazlar au câştigat licitaţia prin care ar fi trebuit să livreze 100 de tramvaie noi pentru Capitală. Licitaţia a fost contestată de Astra Vagoane, companie care a participat la licitaţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite