LANSARE Poveştile din închisoare ale lui Cătălin Botezatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Trei vieţi. Pedeapsa”, primul volum dintr-o serie de trei romane despre viaţa lui Cătălin Botezatu se lansează în Bucureşti, la magazinele Diverta, duminică, de la ora 11.00. În aceeaşi zi, cartea va fi lansată şi la Constanţa, la ora 17.00.

Turneul va continua în câteva dintre principalele oraşe ale ţării, în magazinele Diverta din Timişoara, Sibiu, Cluj, Oradea, Piteşti, Braşov. Creatorul de modă va organiza sesiuni de autografe, va răspunde întrebărilor jurnaliştilor şi fanilor, şi va explica istoria volumului „Trei vieţi. Pedeapsa”.

“Trei vieţi. Pedeapsa” este prima biografie autorizată a celebrului creator de modă, scrisă de jurnalista Monica Vlad. Autoarea volumului, Monica Vlad, s-a apucat de lucru la acest roman în urmă cu aproape 11 ani. Romanul conţine scrisorile în original pe care deţinutul Cătălin Adrian Botezatu i le-a scris mamei lui din detenţie.

“Pedeapsa” reliefează experienţa cruntă a închisorii, perioada cea mai neagră din viaţa lui Cătălin. În 1996, Botezatu este încarcerat la Cremona, într-o puşcărie de maximă securitate, pentru că era acuzat în ţară de bancrută frauduloasă.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri români în ţară şi peste hotare. Anul trecut, el a fost invitat la două show-uri de televiziune, cele mai importante producţii TV din România, “Dansez pentru tine”  şi “Burlacul”.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite