Lacul Fundeni, înconjurat de „munţi de gunoaie”. Radu Mihaiu: „Am început neutralizarea acestor calamităţi ecologice. Va fi greu” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacul Fundeni este înconjurat de gunoaie.
Lacul Fundeni este înconjurat de gunoaie.

Primarul din Sectorul 2, Radu Mihaiu, spune că, deşi se tot discută despre gropile de gunoi de lângă Bucureşti, există destule şi în interiorul oraşului, mai ales în jurul Lacului Fundeni.

„Lacul Fundeni, un loc cu un potenţial enorm, e astăzi înconjurat de munţi de gunoaie. Nu e vorba doar de neglijenţă sau nesimţire. Acolo sunt vărsate maşini întregi de deşeuri. E o afacere neagră şi o mafie întreagă care face bani nenorocind mediul din Sectorul 2.” a postat acesta pe pagina sa de Facebook.

Radu Mihaiu a spus că a început neutralizarea calamităţilor ecologice şi că indiferent cât de greu va fi, va revitaliza spaţiul verde care acum e „sufocat de gunoaie”.

Pentru a începe întabularea, trebuie stabilit clar unde e domeniul public şi demarată proiectarea pentru reamenajarea zonelor din jurul apelor.

„Ţinta este să redăm lacurile oamenilor. Locuitorii Sectorului 2 merită locuri civilizate şi îngrijite, unde să-şi petreacă timpul cu familia în mijlocul naturii. Şi aşa vom face.”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite