L-am prins din nou cu minciuna! Dragnea şi-a renovat hotelul cu ajutorul prietenilor-asfaltatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Tel Drum, în care preşedintele Consiliului Juteţean Teleorman, Liviu Dragnea, pompează bani publici i-a refăcut acestuia hotelul familiei. O parte din profitul obţinut de firma Tel Drum din contractele atribuite de Liviu Dragnea ajunge în afacerile familei baronului PSD, sub forma unor contracte paravan.

După ce, în numerele trecute am arătat care sunt legăturile lui Dragnea cu firma Tel Drum, acum a ieşit la iveală o nouă verigă: un contract de locaţiune, din 2002, încheiat pe o perioadă de trei ani, între firma respectivă, ca locatar, şi firma Hotel Turris SA, deţinut de familia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman. Obiectul contractului este folosirea hotelului Turris, din Turnu Măgurele, de firma Tel Drum pentru: „turism, activităţi hoteliere şi alimentaţie publică“.

Conform dateleor de la Registrul Comerţului acţionar principal al firmei Hotel Turris S.A., cu un capital de peste 95%,  este doamna Bombonica Dragnea, nimeni alta decât soţia lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea neagă toate acuzaţiile care i se aduc.

În materialul de astăzi despre Liviu Dragnea, reporterii „Adevăruld de Seară“ au demonstrat faptul că acesta îi cunoaşte pe asociaţii Tel Drum, care sunt foştii lui colegi de facultate şi de trupă. Dragnea a susţinut că nu ştia cine sunt acţionarii firmei care câştigă cele mai mutle contracte pe bani publici cu firma pe care o conduce.Dragnea, prins cu minciuna de „Adevărul de Seară“: acesta a încheiat contracte cu foştii colegi de facultate, pe care spunea că nu-i cunoaşte

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a citi întreaga investigaţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite