Jocuri: Distracţie cu împuşcături în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terenurile de Paintball şi arenele de Laser Tag sunt două spaţii care oferă senzaţii tari. Bucureştenii se pot distra fără să iasă din oraş, alegând jocuri unde se pot împuşca, fie virtual, la o partidă de Laser Tag, fie cu bile de vopsea, la un joc de Paintball.

O armă cu laser, vestă şi multă mobilitate. De asta aveţi nevoie pentru a intra într-un combat de toată isprava prin labirinturile arenelor de laser tag. Pasionaţii din Capitală au la dispoziţie mai multe arene unde îşi pot dovedi calităţile de „războinici”.

Una dintre arene se găseşte în sectorul 6, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, la sediul Laser Megazone. Jocul este controlat de un sistem informatic care prezintă în timp real situaţia din labirint, iar la final fiecare jucător primeşte fişa de scor personalizată.

Pentru o aventură de acest gen, amatorii plătesc 20 de lei de persoană pentru 20 de minute de joc, iar pentru a doua partidă preţul scade la 16 lei de persoană. Studenţii până la 26 de ani, achită, pentru aceeaşi partidă de 20 de minute, doar 15 lei de persoană, iar pentru a doua partidă tariful este de 12 lei de persoană.

Alte două arene de Laser Tag din Bucureşti sunt în cadrul Laser Maxx România, în AFI Palace Cotroceni (Bulevardul Vasile Milea nr. 4) şi City Mall (Şoseaua Olteniţei, nr. 4A).

La arenele Laser Maxx un joc de 12 minute costă 12 lei de persoană, unul de 15 minute costă 15 lei de persoană, iar o partidă de 20 de minte ajunge la 20 de lei de persoană.

Asalt cu vopsea
Pasionaţii de Paintball au la dispoziţie mai multe terenuri unde pot simula în voie o scenă de comando cu gloanţe de vopsea. Unul dintre terenuri se află în Băneasa, lângă Grădina Zoologică, şi este al clubului PaintballAS.

Pentru ca pasionaţii acestei activităţi să poată intra în joc, ei trebuie să cumpere minimum 100 de bile de persoană. În preţul unei bile (0,3 lei) este inclus echipamentul de protecţie, arma, terenul şi echipamentul suplimentar de paintball. De luni până vineri, între orele 8.00 şi 17.00, jucătorii primesc un bonus de 100 de bile gratis la 100 de bile cumpărate.

Pe Şoseaua Petricani nr. 11 D este amenajat un alt teren de Paintball, care aparţine clubului Academia de Paintball. Aici preţul bilei este tot de 0,3 lei, iar jucătorii pot alege dintre mai multe oferte: la 150 de bile cumpărate, jucătorii primesc 20 de bile gratuite, la 200 de bile cumpărate, ei primesc 50 de bile gratuite, iar la 300 de bile cumpărate, primesc 100 de bile gratuit.

Happy Hours la Laser Maxx
La Laser Maxx, jucătorii au parte de promoţii în cadrul orelor speciale (Happy Hours). Astfel, de luni până vineri, în arena din City Mall, între orele 14.00 şi 17.00, o partidă de 15 minute costă 10 lei de persoană. Acelaşi tarif este şi în AFI Palace Cotroceni, între orele 10.00 şi 14.00, de luni până vineri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite