Iulia Ionescu, de negăsit la şcoală. Directoarea Colegiului „Sf. Sava“: Copilul ăsta nu cred că o să mai vină până nu se încheie situaţia aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, Petre Tobă, a declarat, marţi, că Iulia Ionescu, fata dispărută mai multe zile din Capitală, a fost reaudiată luni. În paralel, eleva nu a venit nici astăzi la şcoală, iar directoarea Colegiului „Sfântul Sava“ spune că nu crede că fata se va întoarce la şcoală până când lucrurile nu se vor mai linişti.

Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a declarat, pentru „Adevărul“, că Iulia Ionescu, eleva de la Colegiul Sfântul Sava din Capitală, a fost reaudiată ieri. „Avem un film complet a ceea ce s-a întâmplat. Le-am cerut colegilor de la Poliţie să finalizeze ancheta până la sfârşitul săptămânii“, a precizat Tobă.

Astăzi, Iulia Ionescu nu a fost de găsit nici la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti, acolo unde învaţă, nici la apartamentul din Sectorul 6 al Capitalei, acolo unde locuieşte alături de mama ei. Vecinii spun că, probabil, fata se află în acest moment alături de una dintre surorile mamei sale.

În ceea ce-i preiveşte pe colegii Iuliei, o mare parte dintre aceştia au spus că nu vor să facă declaraţii despre subiect, atitudine la care au apelat şi cei din conducerea liceului. „Din punctul meu de vedere, copilul ăsta nu o sa vină la şcoală până nu încetează această situaţie“, a spus Elena Croncan, directoarea Colegiului Sfântul Sava, făcând referire la faptul că mai multe echipe de jurnalişti aşteaptă veşti despre Iulia chiar în faţa instituţiei de învăţământ.

De asemenea, duhovnicul Iuliei Ionescu, preotul Visarion Alexa, a precizat, pentru Adevărul, că nu mai doreşte să facă niciun fel de declaraţie pe marginea acestui subiect şi că speră doar ca lucrurile să revină la normal. „Este un copil, ajunge. Duminică la predică am spus care a fost toată istoria“, a încheiat părintele Visarion.

Tânăra a dispărut miercuri

Iulia Ionescu este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Sfântul Sava“, acolo unde a intrat cu nota 10. Miercuri, 12 februarie, tânăra se îndrepta către liceu împreună cu mama sa. Cele două s-au despărţit în staţia de metrou Eroilor, dar Iulia Ionescu trebuia, aşa cum convenisa cu mama ei, să îi trimită un mesaj şi să îi spună că a ajuns bine. 

Pentru că Iulia nu i-a mai trimis niciun mesaj mamei sale, femeia s-a dus la liceu să vadă dacă fiica sa a ajuns cu bine. Acolo a aflat că tânără nu a mai ajuns şi l-a sunat pe tatăl fetei, Daniel Ionescu, să îi spună ce se întâmplă. 

După ce poliţisţii s-au mobilizat şi au început căutările peste tot, tânără a fost găsită într-un tren care venea spre Capitală.

Pe aceeaşi temă:

Iulia Ionescu le-a spus călugărilor de la Sihăstria Rarăului că nişte profesoare de la liceu testează pe copii tehnici de reiki şi radiestezie. Fata nu a venit la şcoală

Tatăl Iuliei, fata dispărută săptămâna trecută, rupe tăcerea: „Iulia este la fel de deşteaptă, frumoasă şi mai ales sănătoasă“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite