Iubitorii de lectură se pot bucura toată vară de biblioteci gratuite amenajate în parcurile din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cărţile pot fi împrumutate toate vară FOTO Click!
Cărţile pot fi împrumutate toate vară FOTO Click!

Iubitorii de lectură se pot bucura, până la sfârşitul lunii august, de sesiuni de lectură în aer liber. Concret, mai multe parcuri din Capitală vor fi dotate cu biblioteci din care bucureştenii pot împrumuta cărţi de care să se bucure în aer liber.

Persoanele pasionate de lectură au posibilitatea să citească  în câteva parcuri bucureştene peste 100 de cărţi din oferta editurii Litera, până pe 31 august, potrivit Mediafax. Astfel, cititorii au posibilitatea de a se bucura de poveşti cu eroi şi zâne, cărţi de neuitat ale copilăriei pentru cei mici, dar şi ficţiune, istorie, cărţi practice şi de divertisment pentru adulţi.

Evenimentul va fi organizat în parcurile Cişmigiu, Alexandru Ioan Cuza şi Tineretului, iar doritorii pot împrumuta, pe parcursul unei zile, orice carte vor. Volumele pe care publicul le va regăsi în biblioteci fac parte din colecţiile consacrate ale editurii Litera: "Bestseller", "Premium", "Thriller", "Nobel", seria de autor "Alice Munro" - câştigătoarea premiului Nobel pentru literatură în anul 2013 -, "Sănătate şi nutriţie", "Biblioteca pentru toţi copiii", "Disney", "Disney English", "Marvel", "Tom şi Jerry".

Bibliotecile Litera se află în Parcul Cişmigiu - intrarea de la Conservator, Parcul Tineretului - Parcul Lumea Copiilor, Grădina Valorilor Româneşti, şi Parcul Alexandru Ioan Cuza - intrarea Liviu Rebreanu. Bibliotecile în aer liber fac parte din campania de încurajare a cititului pe care editura o susţine cu ocazia împlinirii a 25 ani de existenţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite