Iubitorii de animale sunt aşteptaţi şi în acest weekend să adopte un câine, în Parcul Circului din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit organizatorilor, toţi câinii care vor fi adoptaţi vor pleca la noile familii cu multe cadouriFoto: Facebook ASPA
Potrivit organizatorilor, toţi câinii care vor fi adoptaţi vor pleca la noile familii cu multe cadouriFoto: Facebook ASPA

Târgul de adopţii continuă şi în acest weekend, 20-21 noiembrie, în Parcul Circului din Bucureşti, iar doritorii de a adopa căţeii din centrele Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) sunt aşteptaţi să o facă. Toate animalele sunt vaccinate, deparazitate şi microcipate, iar adopţiile sunt gratuite.

Primăria Capitalei şi ASPA îi invită pe iubitorii de animale pe 20 şi 21 noiembrie, în intervalul orar 11:00-14:00, în Parcul Circului de lângă Circul Metropolitan Bucuresti, la o nouă ediţie a târgului de adopţii. 

Puii de căţei din centrele ASPA, care aşteaptă să-şi găsească o familie, sunt vaccinaţi, deparazitaţi şi microcipaţi, iar adulţii sunt şi sterilizaţi. Toate adopţiile sunt gratuite.

Potrivit organizatorilor, toţi câinii care vor fi adoptaţi vor pleca la noile familii cu multe cadouri, care constau în pachete de hrană uscată şi umedă, jucării, castroane şi selfie stix-uri pentru telefon.

Weekendul trecut, 13-14 noiembrie, la târgul din Parcul Circului, au fost adoptaţi 40 de căţei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite