ISUBIF, mesaj de informare a populaţiei după ce meteorologii au emis avertizare de cod portocaliu. Pe ce străzi  intervin pompierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu motopompele

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) a remis mesaj de informare a populaţiei ca urmare a emiterii avertizării meteorologice cod portocaliu pentru municipiul Bucureşti şi unele localităţi din judeţul Ilfov. Mesajul a fost transmis prin intermediul panourilor electronice stradale şi prin reţelele de socializare.

UPDATE: Cea mai afectată zonă din Bucureşti este Sectorul 1, mai precis pe Bulevardul Aviatorilor, strada Alexandru Constantinescu şi strada Mr. Av. Tănăsescu Ştefan, anunţă ISUBIF: „În acest moment intervenim în 12 situaţii de urgenţă pentru extragerea apei”. 

După ce meteorologii au emis avertizare de cod portocaliu în Capitală şi în unele localităţi din judeţul Ilfov, ISUBIF a remis mesaj de informare a populaţiei. Între timp, pompierii intervin cu motopompe pe cele mai afectate străzi din Bucureşti. 

„Intervenim cu motopompe pentru extragerea apei acumulate în curţi şi subsoluri, dupa cum urmează: strada Agricultori, strada Bujorului, strada Paris, Calea Griviţei şi strada Mahatma Gandhi”, a transmis ISUBIF. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite