VIDEO Filmuleţ emoţionant cu Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi. În imagini, micuţul apare la serbarea de Crăciun spunând poezii

VIDEO Filmuleţ emoţionant cu Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi. În imagini, micuţul apare la serbarea de Crăciun spunând poezii

Ionuţ Anghel a fost ucis, în luna septembrie, de o haită de maidanezi FOTO Facebook

Andreea Anghel, mama lui Ionuţ, copilul ucis în luna septembrie de o haită de câini, a postat un filmuleţ impresionant pe pagina personală de Facebook. Timp de aproximativ zece minute, micuţul apare în imagini din timpul celor patru ani de viaţă, iar printre zâmbetele copilului sunt prezentate momente importante, precum serbarea de Crăciun şi vacanţa de la munte.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul lunii septembrie, o ţară întreagă era zguduită de moartea tragică a unui copil devenit prea repede înger. În timp ce se juca alături de fratele său mai mare, Ionuţ a fost atacat de o haită de maidanezi şi din curtea proprietăţii private în care ajunsese cu fratele său, doar Andrei, copilul mai mare, a reuşit să iasă. Micuţul Ionuţ îşi încheia povestea devreme, ucis de câini.

Mama lui Ionuţ, Andreea Anghel, a postat pe pagina personală de Facebook un montaj de circa zece minute în care sunt prezentate imagini din viaţa copilului. Micuţul apare zâmbind printre fulgi de zăpadă, pe pârtie, alături de fratele şi mama sa. Tot în cadrul clipului sunt prezentate şi momente importante din scurta viaţă a copilului, precum serbarea de Crăciun.

Aici, Ionuţ este îmbrăcat într-un costum negru pe sub care poartă o cămăşută albă, iar pe cap are o căciulă roşie ce se aseamănă cu cea a lui Moş Crăciun. La gât poartă un papion micuţ asortat cu căciula. Îi spune Moşului prezent la eveniment o poezie, iar cu mâinile în buzunar, în aplauzele colegilor, se îndreaptă înapoi spre scaunul său, privind clipe bune fascianat spre personajul de poveste pe care îl încântase cu câteva versuri. 

„Dragii noştri, 
 
Acum în preajma Crăciunului, v-am pregătit o surpriză, împreună cu doamna Simona Simson, căreia îi mulţumim foarte mult, un montaj special de Crăciun cu Ingeraşul nostru Ionuţ.
 
Vă dorim Sărbători fericite, alături de cei dragi, şi un an nou fericit, cu bucurii şi împliniri pe toate planurile!
 
Vă îmbrăţişăm cu drag!
 
Familia ANGHEL“
Mesajul a fost postat odată cu filmeleţul, pe 23 decembrie, şi a strâns 193 de aprecieri.
 
Pe aceeaşi temă:
 

 

citeste totul despre: