Inspectorii Capitalei au verificat şantierul metroului Drumul Taberei. Primarul sectorului 6 a fost sesizat de cetăţenii nemulţumiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorii au verficat şantierul miercuri dimineaţă FOTO Arhiva Adevărul
Inspectorii au verficat şantierul miercuri dimineaţă FOTO Arhiva Adevărul

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a cerut, miercuri dimineaţă, ca mai mulţi inspectori să facă o serie de controale la şantierele Magistralei de Metrou 5 Drumul Taberei-Universitate. Reprezentanţii şantierelor au primit somaţii pentru amplasarea sau completarea plaselor de praf.

Primarul Sectorului 6 a cerut inspectorilor Serviciului Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare să deruleze o acţiune amplă de control, fiind vizat în special şantierul metroului Drumul Taberei.

„Am discutat cu mulţi cetăţeni care locuiesc în zonă, mi-au spus problemele cu care se confruntă şi, în această dimineaţă, am trimis inspectorii la faţa locului, să verifice şi să se asigure că normele de mediu sunt respectate, iar oamenii au cât mai puţin de suferit“ , a declarat primarul Rareş Mănescu.

În urma verificărilor din teren, inspectorii Primăriei au somat toate şantierele să-şi amplaseze şi să-şi completeze plasele protectoare pentru praf, dar şi să utilizeze la capacitate maximă rampele pentru spălarea cauciucurilor autoutilitarelor care ies din şantier.

În plus, reprezentanţii Serviciului de Control au monitorizat spaţiile verzi, parcările şi depozitele necontrolate de deşeuri, precum şi maşinile abandonate, urmând ca reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltarea Urbană să evacueze în zilele următoare toate zonele ocupate ilegal.


Pe aceeaşi temă:

Cârtiţele, gata să sape. Metrorex: „Aşteptăm să primim bani la rectificarea bugetară. În iunie vom primi acceptul UE pentru subvenţii”. Când încep săpăturile

Unde este închis traficul în Capitală. Semafoarele din patru mari intersecţii sunt defecte

Şantierul metroului din Drumul Taberei continuă cu bani de la Guvern. Traseul tramvaiului 41 ar putea fi deviat

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite