Incident în Bucureşti. Un motociclist a înjunghiat două persoane, după o şicanare în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Autorităţile judiciare din Bucureşti au deschis un dosar de cercetare penală, după o şicanare în trafic. Trei bărbaţi au fost implicaţi într-un conflict fizic, doi fiind răniţi.

”În data de 21 mai 2022, în jurul orei 22. 30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 2 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că 3 bărbaţi sunt implicaţi într-un conflict fizic. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, precum şi echipaje de prim ajutor”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei. 

Sursa citată a precizat că au fost identificaţi toţi cei implicaţi, un conducător auto, pasagerul din auto şi un conducător moto.

”Din primele date a rezultat faptul că  pe fondul unei şicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercaţie, în urma căreia conducătorul auto şi cel moto au suferit anumite vătămări. Au fost evaluaţi medical la faţa locului”, a mai precizat Poliţia. 

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite