FOTO Incendiu violent la un restaurant din Parcul Tineretului din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la locul incendiului FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la locul incendiului FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Un incendiu violent a izbucnit miercuri dimineaţă la un restaurant amplasat în Orăşelul Copiilor din Parcul Tineretului al Capitalei, la faţa locului fiind mai multe echipaje ale pompierilor, cu nouă autospeciale. Nu există nicio persoană rănită, însă la faţa locului au ajuns şi două ambulanţe.

UPDATE 12.00 Incendiul care a izbucnit la restaurantul din Parcul Orăşelul Copiilor a fost stins după aproximativ patru ore.

Incendiul a fost semnalat la 112, în jurul orei 7.20, de angajaţii restaurantului. În prezent, acoperişul restaurantului este cuprins de flăcări, pompierii încercând să stingă focul şi să împiedice extinderea acestuia. 

Accesul pompierilor la locul incendiului se face dinspre Bulevardul Brâncoveanu. Alimentarea localului cu energie electrică şi cu gaze naturale a fost oprită, însă nu este exclus deocamdată riscul producerii unei explozii, potrivit Digi 24. 

Focul a cuprins o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, au transmis reprezentanţii ISU. Restaurantul este într-o clădire cu parter, etaj şi mansardă, cu structură de lemn, iar flăcările se manifestă la mansardă.

Pompierii au înconjurat clădirea şi intervin de pe toate laturile acesteia pentru stingerea incendiului. Conform reprezentanţilor ISU, citaţi de Mediafax, nu există riscul ca incendiul să se extindă. Pompierii urmează să stabilească ulterior cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite