Incendiu puternic la ultimul etaj al unui bloc de pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală. Flăcările s-au extins pe faţada blocului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu a izbucnit într-un apartament de la etajul zece al unui bloc de pe Bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 2 al Capitalei. Flăcările s-au extins pe faţada blocului, dar şi pe scări. Pompierii au găsit locatari în apartamentele de pe palierul unde s-a produs incendiul. Aceştia nu pot fi lăsaţi să iasă din case din cauza temperaturilor ridicate de pe casa scărilor.

UPDATE O femeie in vârstă de aproximativ 70 ani, care prezinta arsuri la nivelul bratelor si toracelui a fost coborata cu autoscara. A fost preluată de un echipaj SMURD.

UPDATE Incendiul a fost localizat. 

A fost acordat primul ajutor pentru 9 persoane (7 adulti şi 2 copii) au inhalat fum, dar fără probleme deosebite. Nu necesită transportarea la spital”, anunţă pompierii.

UPDATE La etajul 10 unde s-a produs incendiul pompierii  verifica apartamentele invecinate. „Au fost gasiti mai multi locatari, nu sunt in pericol, vor ramane in interior alaturi de salvatori, nu se poate cobori din cauza temperaturii ridicate”, spuneau în urmă cu câteva minute salvatorii.

UPDATE Pompierii anunţă că se intervine de la înaltime cu autoscarile pe ambele fatade ale cladirii. „Incendiul s-a dezvoltat inclusiv pe casa scarii, pana in exteriorul cladirii, pe fatada blocului”, spun aceştia.

5f2bca605163ec4271b795c9 jpg

Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului cu zece autospeciale de stingere. Din primele date, se pare că nu sunt persoane rănite. 

„În acest moment în evaluarea medicilor de la SMURD sunt 7 locatari, 5 adulti si 2 copii, cu usoara expunere la fum. În ajutorul pompierilor acţionează şi Detaşamentul Special de Salvatori. In interior intervin echipaje de cautare-salvare si concomitent se lucreaza pentru stingerea incendiului. Arde puternic intr-un apartament, cu degajare mare de fum pe casa scari. La faţa locului sunt 10 autospeciale de stingere, 2 SMURD, 3 autoscari, şi o autospecială de descarcerare”, au anunţat oficiali de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Stire în curs de actualizare

Incendiu la ultimul etaj al unui bloc de pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală

Incendiu puternic la ultimul etaj al unui bloc de pe Şoseaua Mihai Bravu din Capitală. Flăcările s-au extins pe faţada blocului

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite