UPDATE Incendiu la două depozite de pe Şoseaua Fundeni, după ce focul a izbucnit la o hală unde se afla un service auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO NEWS.RO
FOTO NEWS.RO

Pompierii din Bucureşti au intervenit, joi seară, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de pe Şoseaua Fundeni şi care s-a extins la un al doilea depozit. Incendiul s-a manifestat cu mari degajări de fum, iar intervenţia s-a realizat cu dificultate din lipsă de hidranţi.

UPDATE. Potrivit ISU, Incendiul a fost stins aproape în totalitate, iar forţele de intervenţie urmează să intre în hală pentru a determina cauza izbucnirii incendiului. Există însă pericolul de prăbuşire a unor pereţi.

UPDATE. Hala amenajată ca service auto, unde se găseau mai multe autoturisme, a fost distrusă în totalitate. Cea de-a doua hală lipită de ea, în care se aflau materiale de construcţii, a fost afectată în mare proporţie.

UPDATE. Nu există niciun pericol pentru populaţie care a fost avertizată prin RO-Alert din cauza fumului degajat de arderea cauciucurilor din depozitul unde se afla un service auto. Nu mai există pericol de extindere, incendiu a fost localizat şi nu se mai poate extinde, mai sunt doar mici focare, a anunţat ministrul de interne, Marcel Velea, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

”Incendiu major produs pe Şoseaua Fundeni. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Degajări mari de fum”, a transmis, joi seară, ISU Bucureşti-Ilfov prin sistemul RO-Alert în Capitală.

UPDATE. Potrivit ISU, 2 hale sunt afectate. Într-una dintre ele, de la care a pornit incendiul, era amenajat un service auto în care se aflau mai multe autoturisme. În cea de-a doua hală se află materiale de construcţii. În interiorul primei hale se află combustibili lichizi şi recipiente sub presiune.

Incendiul a fost localizat, dar există pericolul de prăbuşire a halei în condiţiile în care înăuntru se află combustibili.

incendiu Fundeni Foto captura video

Ştirea iniţială

Incendiu depozit Şoseaua Fundeni 120, pe o suprafaţă aproximativă de 400 mp, cu posibilităţi de propagare. În exteriorul halei sunt şi alte spaţii de depozitare”, a anunţat, joi seară, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că au fost trimise 12 autospeciale de stingere, 2 echipaje SMURD şi cel de descarcerare.

Porivit pompierilor, incendiul se manifestă cu mari degajări de fum.

”Se actionează pentru stingere şi limitarea propagării”, au mai transmis pompierii.

incendiu Fundeni Foto captura video

Foto captura video

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a anunat că în interiorul depozitului sunt autoturisme, iar intervenţia este îngreunată de lipsa hidranţilor. 

”Posibilităţi reduse de alimentare cu apă din reţeaua de hidranţi. Se trimit şi motopompe, posibil să se realizeze alimentare şi din lac”, au mai precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. 

Incendiu Fundeni Foto NEWS.RO

Se lucreaza pentru localizare, din exterior, este pericol de prabusire a halei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite