Incendiu în comuna Cernica. Un adult şi un copil de 2 ani au ars de vii. Alţi doi copiilaşi au fost transportaţi la spital cu arsuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adult şi un copil în vârstă de 2 ani au murit, luni, într-un incendiu care a izbunit în satul Căldăraru din comuna Cernica, judeţul Ilfov. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă alţi doi copii, cu vârste de 3 luni şi respectiv 11 ani, au fost transportaţi la spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri minore.

UPDATE Pompierii au găsit printre ruine trupul unui copilaş de doi ani care a murit în incendiu.

„La sosirea echipelor de intervenţie, casă ardea în totalitate, 150 mp, cu tavan în mare parte prăbuşit, fără posibilitate de acces în interior. După stingerea incendiului, în interior a fost găsită o persoană decedată, vârstă aproximativ 40 ani. În acest moment incendiul este stins, se verifică toate încăperile pentru identificarea altor posibile victime”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate doi copii, cu vârste de 3 luni şi respectiv 11 ani, care au suferit arsuri minore au fost transportaţi la spitalul Grigore Alexandrescu. 

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit Detaşamentele Morarilor şi Chimistilor cu 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 1 autoscară şi un echipaj de descarcerare. La faţa locului au mai rămas două autospeciale în supraveghere.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite