Incendiu la un centru de plasament din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a izbucnit, azi-noapte, la Centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi "Sfântul Andrei" din Capitală, în urma căruia au fost evacuaţi de pompieri aproximativ 50 de minori şi îngrijitori aflaţi în clădire. Doi dintre aceştia au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

CITIŢI ŞI:

O fetiţă de 11 ani a născut un băieţel la Mediaş

Focul a izbucnit la etajul doi al clădirii de pe Aleea Istru nr. 4, într-o încăpere care era folosită ca spaţiu de depozitare, din această cauză producându-se mult fum. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale cu apă şi spumă, reuşind să stingă incendiul în scurt timp de la producerea acestuia, însă din cauza fumului dens a fost nevoie de evacuarea celor aproximativ 50 de copii şi îngrijitori aflaţi în Centrul de plasament.

CITEŞTE ŞI: INCENDIU ÎN JUDEŢUL IALOMIŢA

Echipajele medicale au decis să trimită doi dintre copii la Spitalul "Grigore Alexandrescu" şi la Spitalul "Marie Curie", iar alţii sunt în curs de evaluare, urmând să se stabilească dacă şi aceştia ar avea nevoie de spitalizare.Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul, precum şi valoarea pagubelor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite