Incendiu la AFI Cotroceni. Oamenii sunt evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţă în mall-ul AFI Cotroceni. Oamenii din interior au fost evacuaţi, iar la faţa locului intervin mai multe ambulanţe şi autospeciale. Potrivit primelor infomaţii, focul a pornit din zona restaurantelor.

UPDATE Potrivit primelor informaţii, incendiul a izbucnit în camera tehnică a unui restaurant de la ultimul etaj al complexului comercial. 

UPDATE 11.25: Conform primelor informaţii, nicio persoană nu ar fi fost rănită. incendiul ar fi izbucnit în camera tehnică a unui restaurant de la ultimul etaj al complexului comercial. Se pare că tubulatura de evacuare a gazului a luat foc pe acoperiş, iar fumul a ajuns şi în zona în care se află clienţi, scrie Digi24.

Din primele informaţii se pare că tubulatura de evacuare a gazului a luat foc pe acoperiş, iar fumul a ajuns şi în zona în care se află clienţi. O persoană a sesizat 112 puţin după ora 10.00, anunţând că în mall este un fum dens şi înecăcios. La faţa locului intervin patru ambulanţe, două maşini de descarcerare, opt autospeciale cu spumă şi apă, precum şi patru autoscări. 

Se pare că în interiorul mall-ului s-au declanşat alarmele de incendiu.

Ştire în curs de actualizare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite