IMAGINI ŞOCANTE Povestea căţeluşei care a rămas fără bot. Un maidanez a fost mutiliat de un bucureştean furios

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa a fost lovită cu bestialitate şi supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale FOTO Vier Pfoten
Căţeluşa a fost lovită cu bestialitate şi supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale FOTO Vier Pfoten

O căţeluşă fără stăpân din Capitală a scăpat cu viaţă în mod miraculos, după ce a fost lovită cu bestialitate de un bucureştean. În urma bătăii, animalul a rămas fără o parte din bot şi a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie a unui cabinet veterniar.

„Griviţa“, căţeluşa lovită cu bestialitate, a fost găsită, miercuri, pe strada cu acelaşi nume din Bucureşti, după ce reprezentanţii Vier Pfoten au fost anunţaţi de oamenii care aveau grijă de animal.

„Este o căţeluşă pe care o hrăneau oamenii de acolo, probabil, pentru că era destul de bine înteţinută. O doamnă ne-a sunat şi ne-a zis că animalul nu mai are o parte din bot“, a declarat Livia Cimpoieru, reprezentant Vier Pfoten România.

Ipoteză incredibilă: „Botul i-a fost retezat cu sabia“

Câinele agresat a fost ridicat de urgenţă de reprezentanţii organizaţiei şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, care s-a întins pe mai multe ore. „Este un miracol că a supravieţuit şi a reuşit să facă faţă hemoragiei puternice. A pierdut foarte mult sânge“, a precizat Cimpoieru.

Aceasta povesteşte că, la început, colegii săi au lansat o ipoteză incredibilă despre modul în care căţeluşa a fost agresată. „Înţelesesem că botul i-a fost retezat cu o sabie, dar, în urma radiografiilor, medicii au ajuns la concluzia că este vorba despre o lovitură puternică“, a precizat reprezentanta ONG-ului.

De asemenea, femeia a povestit, pentru adevarul.ro, că, în ciuda traumei la care a fost supusă, căţeluşa este foarte blândă şi foarte fericită când reprezentanţii ONG-ului o mângâie.

catelusa mutilata

sursă foto: Vier Pfoten

Animalul a rămas mutilat pe viaţă

După ce căţeluşa maidaneză a fost operată, aceasta a rămas fără partea superioară a maxilarului, după cum a precizat Livia Cimpoieru. Un lucru foarte complicat atât pentru reprezentanţii Adăpostului „Speranţa“, acolo unde va fi dusă căţeluşa, cât şi pentru existenţa ei. „Este foarte dificil când vine vorba de hrănire. Probabil, cineva va trebui să fie în permanenţă lângă ea şi să o hrănească. Ştiu sigur că poatea bea apă singură, dar alta este situaţia când vine vorba de mâncat“, a mai spus reprezentanta Vier Pfoten România.

catelusa mutilata

sursă foto: Vier Pfoten

Totodată, deşi se afla pe străzile Capitalei, căţeluşa era sterilizată. Reprezentanţii ONG-ului susţin că avocatul organizaţiei a depus o plângere la Inspectoratul General de Poliţie, urmând ca vinovatul să fie căutat. 

Pe aceeaşi temă:

Gest şocant. Căţeluşă violată pe un teren viran din Constanţa

Oprescu aruncă din nou maidanezii în curtea ONG-urilor. Vier Pfoten, despre soluţia edilului: „O tâmpenie, o aiureală“

Oprescu, despre rezolvarea situaţiei maidanezilor: Într-un an şi jumătate 80% din câini vor fi adunaţi de pe stradă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite