Iepuraşul de Paşte îşi vinde scump pielea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii, grădiniţele şi firmele care îl vor pe Iepuraş la petreceri pot închiria un actor cu tot cu ţinută, sau doar costumul. Firmele specializate în petreceri tematice pun la dispoziţie iepuraşi pentru sume cuprinse între 110 şi 300 de lei pe oră, sau poţi închiria un costum pentru o zi întreagă cu 150 de lei.

Actorii care se prezintă la domiciliu au un mod ideal pentru a distra copiii cu tot felul de jocuri inteligente. De exemplu, prezintă puştilor o scurtă poveste a iepuraşului de Paşte şi,  pornind de la nişte indicii oferite, copiii sunt provocaţi să intervină şi să schimbe cursul naraţiunii. Pentru ca tacâmul să fie complet şi toată lumea mulţumită, animatorii împart cadourile de Paşti copiilor, interacţionează şi se joacă cu aceştia.

Concursurile şi jocurile diferă în funcţie de firma pe care o alegeţi. Astfel, printre activităţile prestate de actori se numără concursul de ciocnit ouă, ştafeta cu oul în lingură şi găsirea ouălor încondeiate. De asemenea, animatorii se pricep şi la încondeiat ouă şi la pictat pe faţă, una dintre activiăţile preferate ale celor mici.

Ei pot vedea pe viu cum se înfrumuseţează un ou şi cum se poate picta în diferite modele tradiţionale româneşti, cât despre  „face painting“, culorile folosite sunt speciale, absolut sigure şi nu atacă pielea copilului. Pictura pe faţă se realizează fie printr-un serviciu separat, fie de către personajul prezent la petrecere.
De asemenea, Iepuraşul poate fi însoţit la petrecerea copiilor şi de „prietenii săi“ clovnii sau alte personaje din poveşti.

Preţul unui animator, comparabil cu masa de Paşte
Dacă vrei să asiguri o petrecere inedită copilului tău în preajma sărbătorilor pascale atunci  trebuie să scoţi din buzunar o sumă cuprinsă între 110 şi 300 de lei pe oră pentru un animator.

Chiar dacă preţul unui astfel de eveniment este comparabil cu întreaga masă de Paşti, organizatorii promit petreceri de neuitat copiilor tăi
Multe dintre firme oferă reduceri în funcţie de numărul de animatori prezenţi la petrecere sau de perioada pentru care se semnează contractul.

Dacă vă grăbiţi să rezervaţi un iepuraş săptămâna aceasta puteţi să beneficiaţi de reduceri de pâna la 25% sau diferite bonusuri.
Pentru cei care nu işi permit totuşi să închiriezi un animator pentru petrecerea de Paşte a celor mici există firme care oferă contra cost costume de iepuraş. Astfel, părintele poate să-i facă o surpriză copilului şi să nu plătească în acelaşi timp foarte mult. Un astfel de costum costă maximum 150 de lei pentru 24 de ore.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite