Hoţii i-au furat bicicleta lui „Garcea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mugur Mihăescu, interpretul memorabilului personaj "Garcea", a căzut victimă unei reţele de hoţi de biciclete din Pipera. Chiar dacă poliţiştii au dat de urma infractorilor şi au recuperat majoritatea "bijuteriilor" pe două roţi furate, bicicleta actorului a rămas de negăsit.

Mugur Mihăiescu nu se uită la bani când vine vorba de fericirea fiicei sale de opt ani, Ivone, scrie Click!

Nu cu mult timp în urmă, actorul i-a făcut micuţei cadou o bicicletă în valoare de 2.000 de lei, de care copila nu a apucat să se bucure. Hoţii au reuşit să-i fure bicicleta chiar din faţa casei actorului.

„Azi am cumpărat bicicleta şi a doua zi a dispărut din curte. Cine ştie cine a luat-o şi a vândut-o pe câteva sute? Să se bucure de ea cum ne-am bucurat şi noi în a treia zi după achiziţionare. Bine că au fost recuperate alte "triciclete", pentru că şi oamenii aceia erau în situaţia noastră şi ştiu cum s-au simţit atunci când le-au dispărut din faţa uşii", a declarat Mugur Mihăiescu pentru Click!

Biciclete ascunse în bălegar

Simpaticul actor nu este singurul păgubit din Pipera, hoţii sustrăgând în lunile de vară sute de vehicule cu pedale.

Poliţiştii bănuiesc că autorii furturilor sunt trei puşti ai unor familii de ţigani care încă mai locuiesc în comuna Pipera.

Ei au dat lovitura pe timpul verii, lăsând fără biciclete mai mulţi proprietari care au investit sume consistente în pasiunea lor. Ieri dimineaţă, poliţiştii din Voluntari au luat cu asalt două locuinţe ale hoţilor din Pipera şi au găsit, camuflate prin bălegar, trei dintre bicicletele furate, care valorau în jur de 2.000 euro bucata.

Apoi, micii infractori i-au condus pe anchetatori la domiciliile cumpărătorilor de chilipiruri pentru recuperarea bicicletelor.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite