Haos la metrou. Un tren, evacuat în staţie la Timpuri Noi

Haos la metrou. Un tren,
evacuat în staţie la Timpuri Noi

Staţia de metrou Timpuri Noi. FOTO Teodora Bânţu

O garnitură de metrou a fost evacuată joi după-amiază în staţie la Timpuri Noi după ce s-a simţit miros de fum şi s-a oprit lumina în vagoane. Martorii povestesc că reprezentanţii Metrorex le-au spus să coboare de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Veneam dinspre 1 Decembrie, iar în staţie la Timpuri Noi s-a închis lumina în metrou şi a început să miroasă a ars. Ni s-a spus să ieşim să ne îndepărtăm de tren. Oamenii au început să fugă în toate părţile”, a spus Teodora, o tânără care se afla în metrou.

La puţin timp, trenul de tip IVA (de tip vechi) a fost scos de pe linie fără a afecta circulaţia şi fără a fi înregistrate victime. Reprezentanţii Metrorex nu au putut fi contactaţi pentru a explica ce s-a întâmplat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Daniel Vasile, a declarat că nu a fost solicitat niciun echipaj la metrou.

Incidentul are loc la numai o săptămână după ce o altă garnitură de metrou a rămas blocată între staţiile  Mihai Bravu şi Dristor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: