Greva sindicatelor companiei aeriane British Airways va anula zborurile către Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană British Airways a anulat o parte din zborurile către Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", după cum anunţă pagina de web a aerogării din Capitală.

Conform sursei citate, această decizie a fost luată în urma hotărârii sindicatului echipajelor de cabină a operaturului britanic de a intra în grevă. Astfel, nu vor mai opera pe relaţia Londra "Heatrow" - Bucureşti "Henri Coandă" cursele din intervalul 20-23 martie 2010.

Aeroportul Internaţional Otopeni informează că toate persoanele care sunt în posesia unui bilet de avion British Airways, pentru datele menţionate mai sus, pot contacta biroul din Bucureşti la numărul de telefon 0040213032222 sau prin email la adresa sales.romania@ba.com. Acest lucru este necesar pentru a permite British Airways găsirea unei soluţii alternative pentru transportul acestora la destinatia finală, fie în aceeaşi dată sau la o dată ulterioară.

Persoanele care nu pot contacta biroul British Airways sunt sfătuite să se prezinte la Aeroportul Otopeni în ziua plecării, cu cel puţin două ore înainte de ora zborului. Informaţii actualizate pot fi găsite pe www.ba.com

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite