Green Gate, clădirea bucureşteană de birouri cu grădini suspendate începe „să crească“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta complexul Green Gate. FOTO Capital.ro
Aşa va arăta complexul Green Gate. FOTO Capital.ro

În anul 2014, Capitala va avea o clădire de birouri unică, datorită grădinilor suspendate care vor decora întreaga construcţie. Aceasta se va numi Green Gate şi va avea circa 30.000 de metri pătraţi, investiţia ridicându-se la aproximativ 55 de milioane de euro, potrivit capital.ro.

Reprezentanţii S Group au anunţat finalizarea lucrărilor de construcţie la structura structura primului nivel subteran şi a primului nivel suprateran, informează Capital.ro. Clădirea de birouri Green Gate va fi ridicată în zona 13 Septembrie a Capitalei, urmând ca întregul proiect să fie livrat pe piaţă în prima lună a anului viitor.

„În 13 mai, prima etapă de dezvoltare a proiectului nostru a fost încheiată fără întârzieri, odată cu finalizarea nivelului subteran. Tocmai am terminat şi primul etaj şi continuăm cu acceaşi viteză de execuţie. Vom construi un etaj la 10 zile“ , a declarat managing director Green Gate, Vladimira Novakova, potrivit capital.ro.

Lucrările de proiect au început în luna august a anului trecut, iar până în acest moment a fost închiriată în proporţie de 40%., Teamnet International fiind principalul chiriaş, care va ocupa o suprafaţă de 8.300 de metri pătraţi.

Pentru dezvoltarea proiectului sunt folosite tehnologii „verzi“ printre care reciclarea apei pluviale, faţadă izolată fonic şi care respinge căldura, ascensoare eficiente energetic şi grădini verticale.

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Primii „locatari“ s-au instalat în Sky Tower. Raiffeisen Bank şi-a mutat sediul în cea mai înaltă clădire din România

INFOGRAFIE Sky Tower, making of: cum a crescut cea mai înaltă clădire din România

FOTO Care sunt cele mai înalte clădiri din Europa

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite