Grav incident în staţia 1 Mai. Un bărbat şi-a prins piciorul în uşa metroului şi a fost târât la plecarea garniturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Exerciţiu medical NATO operaţiune de salvare la metrou FOTO Dorin Constanda

Un grav accident a avut loc miercuri după-amiază în staţia de metrou 1 Mai. Un bărbat şi-a prins piciorul în uşa trenului şi a fost târât după ce garnitura a demarat. Totul sub ochii călătorilor îngroziţi care au fost nevoiţi să privească întreaga scenă.

UPDATE Puţin îniante de ora 18.00, Metrorex a anunţat că va ancheta acest caz. ”Se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sancţionate în conformitate cu prevederile legale. Regretăm incidentul şi insistăm ca regulile de călătorie cu metroul să fie respectate pentru siguranţa circulaţiei şi a pasagerilor”, a mai transmis Metrorex.

                           ********

Conform unor surse din Metrorex, bărbatul a vrut să urce în metrou chiar în momentul în care uşile se închideau. Piciorul a fost prins între uşi, iar restul corpului a rămas în afara garniturii. Trenul a pornit din staţia 1 Mai spre Străuleşti, iar bărbatul a început să strige în momentul în care metroul s-a pus în mişcare. Acesta a fost izbit cu putere de oglinda de la capătul peronului şi de balustradă înainte de a fi târât în tunel.

Ulterior, garnitura a fost oprită, iar oamenii de pază din staţie l-au extras pe bărbatul care a refuzat să aştepte sosirea ambulanţei şi a iesit la suprafaţă. Aceleaşi surse ne-au mai declarat că incidentul s-a produs pe fondul neatenţiei mecanicului, dar şi din cauza faptului că pe respectivul tronson circulă garnituri vechi de tipul "trenul galben fără cai", care nu sunt dotate cu senzori care nu permit închiderea uşilor dacă în zonă se află un corp dur.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite