Gică Popescu a deschis Doldora Bazaar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Gică Popescu, 43 de ani, a inaugurat astăzi un nou centru comercial în Rahova, pe strada Pucheni, nr.42. 10 milioane de euro a fost investiţia pentru complexul care este amplasat pe terenul fostei fabrici de vopsele a producătorului Fabryo Corporation.

Primii chiriaşi în Doldora Bazaar îşi aranjau, azi-dimineaţă, marfa în standuri. Haine, alimente sau decoraţiuni, produse cosmetice şi jucării au umplut deja câteva spaţii. „Suntem şi producători şi avem standuri şi în alte complexe. Ne bazăm pe faptul că Gică Popescu îşi va face reclamă şi va atrage clienţii aici, pentru că eu dacă îmi deschis magazin la parterul blocului nu am succes”, a spus un chiriaş de la standul C16.

Situat în apropiere de Piaţa Rahova, la intersecţia cartierelor Rahova, Ferentari, Sebastian, Drumul Sării, Antiaeriană şi Mărgeanului, Doldora Bazaar are o suprafaţă de 12.000 metri pătraţi.

În complex va fi şi o piaţă de legume şi fructe

În complex va fi şi o piaţă

Complexul oferă 2.000 de locuri de muncă în 500 de spaţii destinate comercianţilor. „În proporţie de 90% standurile au fost ocupate. Mai sunt de pus la punct câteva detalii în piaţă”, a spus Gică Popescu, proprietarul Doldora Bazaar. Unele magazine aparţin unor branduri precum Murtfatlar, Jolidon, Farmaciile Polisano, Scandia Food, Piticot, Casa Panciu, Marisan.

Standuri în Doldora Bazaar

300 de locuri de parcare

Complexul este construit după modelul centrelor comerciale IDM, Sir sau Dragonul Roşu, dotat cu facilităţi: pază asigurată cu sisteme de supraveghere video şi agenţi de securitate, servicii de telefonie şi internet, sistem de climatizare şi ventilaţie, sistem de avertizare şi stingere incendiu, spaţii de recreere şi restaurant, spaţii servicii bancare şi 300 de locuri de parcare.

image

Produse tradiţionale de la Sibiu în Doldora Bazaar

„Sunt convins că acest proiect va fi de succes şi mă bucur că dincolo de oportunitatea pe care am oferit-o micilor întreprinzători care şi-au deschis magazine aici, am reuşit să creăm cu Doldora Bazaar 2.000 de locuri de muncă”, a spus Gică Popescu.

Produse tradiţionale de la Sibiu în Doldora Bazaar

Deschidere cu taraf şi ţintar

Bucureştenii vor putea să-şi facă cumpărăturile aici începând de mâine, când evenimentul de deschidere va fi unul de amploare. „Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene, de la ora 14.00, şi cu Taraful din Clejani, de la ora 19.00. De asemenea, vom organiza concursuri de roată, ţintar şi vom avea chiar şi un spaţiu de joacă pentru copii”, a mai spus fostul fotbalist.

Ce puteţi cumpăra din Doldora Bazaar

Îmbrăcăminte
Rochie – 45 lei
Pulover – 35 lei

Decoraţiuni
Săculeţ cu petale de trandafir aromatizat – 5 lei
Pungă pentru cadou – 3 lei
Vază decorativă – 45 lei
Cană decorată cadou – 12 lei
Brăţări – 13-15 lei

Alimente
Tobă de casă – 20 lei
Sunculiţă fiartă – 20 lei
Brânză de burduf – 26 lei
Telemea de oaie – 19 lei
Cârnaţi de casă afumaţi – 25 lei
Pastramă de porc – 25 lei
Caltaboş – 20 lei


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite