GIA: oamenii sunt păcăliți să semneze pentru eutanasia câinilor comunitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții ONG-ului Group Initiativ for Animals (GIA) susțin că bucureştenii sunt mințiți atunci când li se solicită să semneze pentru legiferarea eutanasiei câinilor fără stăpân.

Conform GIA, oamenii puși de PDL să strângă semnături încearcă să îi atragă pe români să semneze pentru legiferarea eutanasiei maidanezilor prin metode cât mai variate. ”Oamenii sunt mințiți că semnează pentru sterilizarea câinilor sau pentru relocarea lor în adăposturi. Această practică este utilizată în Bucuresti și în toată țara. PDL colectează semnături și în școli și licee din București”, spun oficialii GIA.

Totodată, într-un comunicat de presă remis de ONG, se mai precizează că poștașii distribuie fluturași PDL și condiționează livrarea corespondenței, a pensiei sau a ajutorului de șomaj de semnarea pentru legiferarea eutanasiei patrupezilor. Reprezentanții GIA mai spun că oamenii sunt mințiți că semnătura lor ajută la amenajarea de parcuri și spații verzi, însă, în realitate, aceștia își dau acordul pentru uciderea în masă a câinilor comunitari și în Râmnicu Vâlcea asociațiile de locatari sunt condiționate de ajutorul pentru încălzire pentru a semna ”ceea ce li s-a prezentat în mod fraudulos și abuziv ca inițiativă pentru sterilizarea și adăpostirea” maidanezilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite