Ghidurile „Naţional Geographic“, epuizate de la prima oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a-şi cumpăra ghidurile „Naţional Geographic“ Peru, apărute azi-dimineaţă împreună cu ziarul Adevărul. Un şir de persoane, lung de câţiva zeci de metri, se formase în această dimineaţă în faţa Librăriei Adevărul de pe Bulevardul Magheru, numărul 18.

Piaţa Vitan, ora 6.20: „Le-am dat de cum am deschis chioşcul. Nu mai am niciuna. Chiar şi cei pentru care opream oricum, s-au trezit de dimineaţă şi au venit să-l ia. Au spus că le era frică să nu le vând altora. Am primit 30 de exemplare“, a spus Marian, vânzătorul de la chioşcul Adevarul.

Citeşte poveştile alpinistului român David Neacşu, despre Peru

„Am vrut să iau, dar nu mai avea. Trebuie să aducă mai multe să aibă ce vinde pe parcursul întregii zile. Sunt mulţi care vor să cumpere“, a spus Aura Mihai, o bucureşteancă.

Pipera, ora 6.50: „Nu mai am ghidurile de la Adevărul. Am avut două cutii pline şi le-am vândut încă de când am deschis“, a spus o vânzătoare de la chioşcul de ziare de la Pipera.

Cel de-al doilea volum al colecţiei National Geographic Traveler  se distribuie astăzi gratuit cu ziarul "Adevărul". Următoarele volume ale colecţiei vor costa 12,99 de lei.

Necunoscut în perioada cuceririi spaniole din secolul al XVI-lea, Machu Picchu, simbolul statului Peru, are cea mai frumoasă arhitectură dintre toate siturile arheologice din America de Sud. Nu rataţi 320 de pagini cu sfaturi de călătorie, hărţi şi poveşti care vă vor îmbogăţi cultura generală!

Librăria Adevărul, ora 9.30:

Bucureştenii care nu l-au mai găsit la chioşcurile de ziare au aşteptat minute în şir pentru a intra în posesia noului ghid turistic.
„L-am cumpărat şi pe cel de săptămâna trecută, Argentina. Am căutat în această dimineaţă ghidul despre Peru, dar nu l-am găsit la chioşcuri, aşa că am venit la librărie“, a spus Florin Flavius, în vârstă de 23 de ani.

În doar o jumătate de oră de la deschiderea Librăriei Adevărul din Capitală, se vânduseră peste 400 de exemplare din cel de-al doilea volum al colecţiei „National Geographic Traveler“.

„Aştept cu nerăbdare ghidul turistic despre România, dar am văzut că este la coada colecţiei. Am cumpărat şi ghidul Argentina, iar fotografiile mi s-au părut foarte bune“, a spus Paul Stănciulescu, în vârstă de 81 de ani.

„Cumpăr aceste ghiduri pentru nepoţii mei. Atât cât pot şi ei, călătoresc. Unul e în Spania, altul e în Italia. Când am fost noi tineri, nu se putea călători“, a spus Elena Popa, în vârstă de 70 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite