Ghidul „Argentina“, gratuit cu ziarul Adevarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta a scos din casă, încă de la ora 6.00, sute de bucureşteni.  Ghidul turistic „National Geographic" în Argentina, s-a dat astăzi gratuit cu ziarul "Adevărul".

Ghidul „Argentina”, epuizat în timp record

Piaţa Universităţii, ora 6.20:
Vânzătoarea de la chioşcul de ziare primise doar 20 de ghiduri turistice „Argentina“. „Pe ultima am păstrat-o pentru clienţii mei fideli. În rest, le-am dat încă de cum am deschis“, a spus Maria, vânzătoarea de la chioşcul de ziare.

Piaţa Crângaşi, ora 6.30: „Am primit doar 10 bucăţi şi le-am oprit pentru cei care cumpără mereu ziare de la mine“, a spus şi vânzătoarea de aici.ÎÎn aceeaşi zonă, alte chioşcuri de ziare nici măcar nu au fost aprovizionate cu ghidurile turistice „Argentina“. Aceeaşi situaţie a fost şi în zona Vitan. „Nu am primit niciun ghid, au venit peste 50 de persoane de când am deschis să mă întrebe de ghid, dar nu am de unde să le dau“, a spus Valeriu Marin, un vânzător de la un chioc de ziare din zona Vitan.

Şoseaua Nicolae Titulescu, ora 7.00: „Aştept de la ora 6.00 sa vina Adevarul cu ghidurile. Zeci de clienţi au trecut prin zonă şi m-au întrebat de ghidurile acestea. E ora 7.00 şi încă nu mi le-au adus. Cred că ajung mai târziu", a declarat Maria, vânzătoare la un cioşc de ziare din Titulescu.

Argentina este primul volum al colecţiei National Geographic Traveler. Din cele 26 de volume ale colecţiei, primele două - Argentina şi Peru - vor fi distribuite gratuit împreună cu ziarul „Adevărul" şi cu Ghidul TV.

Din Argentina, trecând apoi prin Cuba, Canada, Japonia, China, Africa de Sud şi apoi până în Franţa, Portugalia, Spania sau Marea Britanie te vei surprinde călătorind cu ochii deschişi în toată lumea. Ghidurile National Geographic, împreună cu ziarul „Adevărul" şi Ghidul TV, vor costa 12,99 de lei.

UPDATE, ora 10.00

„Am venit direct la Librăria Adevărul pentru că ştiam că îl vând aici. Îmi place să călătoresc. Lucrez în turism şi călătoresc destul de des. Acest ghid turistic este cu adevărat folositor”, a spus Rodica Dinu, în vârstă de 30 de ani, care se afla la Librăria Adevărul de pe Bulevardul Magheru, nr. 18.

„De la chioşc am venit direct aici la librărie. Îmi place foarte mult să călătoresc. Dacă nu pot în realitate, măcar să călătoresc prin intermediul ghidurilor turistice de la Adevărul“, a spus Marin Gheţea, în vârstă de 47 de ani.

„Am cumpărat ghidul. Am un dor de ducă... Dar acum nu mai pot. Toată viaţa am călătorit prin ţară. Îi felicit pe cei de la Adevărul pentru ideea pe care au avut-o cu ghidurile turistice“, a spus Petre Măluşel, în vârstă de 82 de ani.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite