Gest uimitor făcut de Gigi Becali în aeroportul Otopeni: „M-a întrebat câţi copii am şi a scos portofelul”

Gest uimitor făcut de Gigi Becali în aeroportul Otopeni: „M-a întrebat câţi copii am şi a scos portofelul”

Foto: Arhivă

Patronul FCSB Gigi Becali a decis să părăsească ţara pentru câteva zile pentru a pleca în Grecia, la Muntele Athos. Înainte de a urca în avion, Gigi Becali a fost abordat de un admirator, care i-a cerut să facă poză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gigi Becali se afla joi, 07 aprilie, pe aeroportul Otopeni când a fost abordat de un admirator de-ai săi. Răspunsul lui Gigi Becali l-a şocat chiar şi pe admiratorul său Marius.  
 
”L-am întrebat: ‘tăticu, fac şi eu o poză cu tine?’ Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el şi m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii şi când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul şi mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei. Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el şi nu îl recunoşteau. Eu cred că  Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulţi oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reţinere”, a relatat Marius, cel care şi-a dorit să se fotografieze cu miliardarul din Pipera. 
 

Patronul FCSB-ului îşi doreşte să se refugieze la o mănăstire 

Miliardarul din Pipera îşi doreşte să se refugieze la o mănăstire, unde să vorbească cu oamenii, dar fără să mai aibă parte de ispitele cotidiene. Latifundiarul este unul dintre cei care şi-au mărturisit credinţa faţă de Dumnezeu. 
 
Mai mult decât atât, patronul clubului de fotbal ar fi ales să-şi construiască un adăpost în inima munţilor, în localitatea Comanca, judeţul Vâlcea. 
 
Gigi Becali a declarat, în urmă cu câteva luni, că şi-ar dori să se călugărească la un moment dat, în ciuda faptului că soţia şi fetele sale nu sunt de acord cu această idee. 
 
„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu ştiu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele şi soţia nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poţi să ştii ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează şi el şi nu ştii cum îţi schimbă planurile… Eu zic acum aşa, dar cine ştie ce o să fie peste 10 ani. Aş vrea să las totul în regulă şi să mă duc acolo. E un loc frumos, liniştit… Şi aş vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a afirmat Gigi Becali. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările