Ger şi vânt puternic în Bucureşti până sâmbătă. La noapte va fi cel mai frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ger mures

Bucureştiul va avea parte de cele mai scăzute temperaturi din acest sezon rece, în această seară. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de ger şi intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 12 decembrie ora 13 - 15 decembrie ora 10.

Începând de miercuri, temperaturile vor scădea considerabil în majoritatea regiunilor ţării, astfel încât, miercuri noaptea, se vor înregistra cele mai mici temperaturi din această iarnă. Vântul va continua să prezinte intensificări în nord-estul, centrul ţării şi la munte, dar mai ales în regiunile sudice, spulberând sau viscolind zăpada, informează ANM. 

Începând de joi vremea se va răci treptat, devenind deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în cursul nopţii de joi spre vineri, cu precădere în nord-estul, centrul şi sudul ţării, unde minimele vor coborî frecvent sub -15 grade, până în jurul valorii de -26 de grade în estul Transilvaniei.

În acest interval, maximele termice diurne vor fi preponderent negative şi se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite