Geacă la preţ de fes în mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul comercial Vitantis din sectorul 4 s-a redeschis oficial astăzi de la ora 10.00 cu superoferte şi cu o surpriză pentru clienţi, iar Grigore Cartianu a acordat autografe.Bucureştenii care au intrat astăzi în mallul de lângă târgul auto şi-au cumpărat produse cu până la 90% mai ieftine.

Clienţii mallului Vitantis pot beneficia de reduceri foarte mari la aproape toate produsele. Astfel, până la 24 decembrie, în limita stocului disponibil, bucureşteii pot cumpăra o jachetă de iarnă de la Fox cu 29,99 de lei, în condiţiile în care înainte costa 180 de lei. La Skiny, un sutien, care costa 104,9 lei, este acum 10,49 lei.

„Tehnici Esenţiale de Supravieţuire la Shopping“, motto-ul campaniei de redeschidere a mallului Vitantis, presupune  reduceri de până la 90% la îmbrăcăminte, electrocasnice, mobilier şi nu numai.

La restaurantul Treff din incinta mallului, preţul meniului complet pentru o persoană a fost redus de la 23 de lei la 9 lei. Astfel, clienţii pot comanda la acest preţ o ciorbă, un grătar cu salată şi un desert. În acelaşi preţ este inclusă şi băutura.

„Într-adevăr sunt reduceri de până la 90 la sută. Am luat cadouri pentru toată familia“, a spus Ştefania, unadintre clientele matinale ale mallului.

„Diferenţa dintre preţul de la raft şi cel cu reducere este suportată de noi“, a declarat directorul comercial al Mallului Vitantis, Iulia Irimia. Ea a adăugat că întreaga investiţie, implicit campania „Tehnici Esenţiale de Supravieţuire la Shopping“, a fost de circa un milion de euro. Mallul este deschis zilnic, în intervalul orar 10.00-22.00.

Autografe de la Grigore Cartianu

Jurnalistul Grigore Cartianu s-a aflat astăzi, între orele 11.00 şi 15.00, la complexul comercial Vitantis din Bucureşti, pentru a acorda autografe pe cele două volume ale sale, „Sfârşitul Ceauşeştilor" şi „Crimele Revoluţiei".

Într-o atmosferă destinsă, Cartianu i-a aşteptat pe cititori la cafeneaua Zvon Café de la parterul galeriei comerciale unde a acordat autografe. Tot aici de unde s-au putut achiziţiona cele două volume din Colecţia Bestseller, a fost amenajat şi un stand cu produsele “Adevărul”: cărţi, CD-uri şi DVD-uri. Volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor“, de Grigore Cartianu, care a fost lansat în luna iunie a acestui an, la Târgul de Carte Bookfest din Bucureşti, va fi distribuit împreună şi cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 14,95 lei.

„Această carte e povestea dramatică, ridicolă şi grotescă a sfârşitului celor două personaje care se credeau nemuritoare: Nicolae şi Elena Ceauşescu", avertizează Grigore Cartianu în cuvântul său înainte, mărturisind: „Cartea a fost trăită de autor în urmă cu 20 de ani, gândită în ultimii zece ani şi documentată în aproape patru ani".


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite