GALERIE FOTO Pasajul Basarab scoate la iveală adevărata faţă a Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perla infrastructurii" lui Oprescu, oferă  oferă o imagine gri a capitalei României. Din cel mai înalt vârf al structurii încă în construcţie, se poate vedea adevăratul peisaj din Bucureşti. Cartiere întregi de blocuri gri comuniste sunt secţionate de şosele lungi, oferă o imagine dezolantă a ceea ce odată a fost „Micul Paris".

Cea mai mare lucrare de infrastructură din Capitală a oferit ocazia fotoreporterului Adevărul de seară să surprindă imagini inedite ale Bucureştiului. Construcţia are o porţiune pe care a fost ridicat un pilon de suţinere de aproximativ 80 de metri.

De la prima platformă a pilonului, aproximativ 40 de metri, oraşul se întinde deja în faţa obiectivului în toată splendoare şi clădirile uriaşe ce stau de o parte şi de alta a străzilor din oraş devin mai puţin impunătoare. 

image

CLICK PE IMAGINE PENTRU GALERIE FOTO

Citeşte şi: Sistemul de scurgere, prima hibă a Pasajului Basarab

De la ultimul nivel al pilonului, blocurile comuniste, clădirile noi, bulevardele se micşorează şi lasă impresia unui desen 3D bine realizat. 

image

CLICK PE IMAGINE PENTRU GALERIE FOTO

Pilonul va susţine, prin o serie de cabluri gigantice aşezate în formă de harpă, o porţiune a Pasajului Basarab pe care urmează să fie o staţie de tramvai.

image

CLICK PE IMAGINE PENTRU GALERIE FOTO

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite