GALERIE FOTO Mobilă de lux pentru clase moderne la târgul educaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Romexpo s-a deschis de astăzi prima ediţie a târgului de oferte educationale „EDU", organizat de Ministerul Educaţiei. La eveniment s-au prezentat zeci de edituri, furnizori de materiale didactice, cluburi de dans sportiv, dar şi şcoli şi unversităţi care îşi promovează palmaresul.

În cadrul expoziţiei, sunt prezentate ultimele tranduri în materie de mobilier şcolar. Expozanţii au adus schelete umane pentru laboratoarele de anatomie dar şi torsouri formate din aproape 40 de piese individuale care explică pe înţelesul tuturor elevilor din ce este format corpul uman.

image
image

Un astfel de tors ajunge la 1.500 de lei, iar scheletul uman costă aproximativ 600 de lei. Managerii de şcoli pot opta să îşi mobileze clasele cu băncuţe moderne care costă de la 59 de euro la 88 de euro setul. „Avem mobilier reglabil pentru copiii din clasele primare. Măsuţa se poate regla în funcţie de poziţia elevului de la 0 la 15 grade şi poate fi dotă cu prize , intrări usb sau cablu", a spus Cristiana Julea, reprezentanta unei companii care furnizează materiale didactice prezentă la târg.

image
image

Sâmbătă şi duminică, copiii de la un club de dans sportiv vor oferi o demonstraţie în cadrul târgului . Părinţii copiilor pasionaţi de dans pot cumpăra costume potrivite fiecărui stil de la o altă companie care expune la „EDU". Acestea costă între  50 şi 200 de lei. Târgul se încheie duminică la ora 16 şi este deschis în corpul C1 de la Romexpo.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite