Galeria Cadourilor de Crăciun: daruri cu stil, la Sala Dalles

Galeria Cadourilor de Crăciun: daruri cu stil, la Sala Dalles

Sala Dalles din Bucureşti găzduieşte Galeria Cadourilor de Crăciun. FOTO Arhiva Adevărul

Sala Dalles din Bucureşti găzduieşte, între 28 noiembrie şi 24 decembrie, Galeria Cadourilor de Crăciun, târgul unde bucureştenii pot găsi daruri inspirate pentru cei dragi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 28 noiembrie până în Ajunul Crăciunului, zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, la Sala Dalles din Capitală are loc Galeria Cadourilor de Crăciun pentru cei care caută „daruri cu stil“ pentru Sărbătorile de Iarnă: de la brăduţi în miniatură şi jucării, la dulciuri delicioase, decoraţiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat.

Timp de aproape o lună, Sala Dalles găzduieşte 96 de expozanţi din zone cât mai diverse, care au ales cu grijă şi dăruire cele mai originale idei de cadouri: zeci de sortimente aromate de ceaiuri, cafele şi ciocolată caldă sau porţelanuri fine din care pot fi savurate; dulceţuri, siropuri şi şerbeturi naturale, dulciuri gustoase din marţipan, turtă dulce, cozonaci şi plăcinte dar şi multe alte delicii.
Intrarea la târg este gratuită.

Pe aceeaşi temă:

Bucureşti, decorat de Crăciun. Unde se vor amenaja luminiţele şi când vor fi aprinse

Oprescu aprinde 23 de kilometri de beculeţe, de Sfântul Nicolae. „Bucharest Christmas Market“ se redeschide pentru al doilea an consecutiv în Capitală

Bugetarii vor avea încă două zile libere în preajma sărbătorilor de iarnă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: