Gabriela Firea: Până la sfârşitul lunii aprilie voucherele pentru biciclete vor fi tipărite şi transmise câştigătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi că, până la sfârşitul acestei luni, vor fi tipărite şi transmise către cei care au fost declaraţi câştigători voucherele pentru achiziţionarea de biciclete.

."Voucherele sunt acum la tipar, durează zece zile tipărirea, dar s-a început deja această procedură. Până la sfârşitul lunii acesteia, vor fi tipărite şi vor fi transmise către cei care au fost declaraţi câştigători ai acestor vouchere de 500 de lei, cu ajutorul cărora, din magazinele care sunt partenere ale acestui proiect - 'Biciclişti în Bucureşti', pot fi achiziţionate biciclete simple sau electrice, trotinete, aşa cum s-a întâmplat şi cu programul de anul trecut, în care 5.000 de bucureşteni au beneficiat de acele vouchere", a afirmat Firea.

Primarul Capitalei a precizat că nimeni nu va rămâne fără voucherul pentru bicicletă, susţinând că în condiţiile în care titularii nu vor fi găsiţi la adresele indicate aceştia putând să le ridice de la sediile de Relaţii cu publicul ale primăriei.

"Dacă titularul voucherului nu e găsit acasă, la adresa pe care a comunicat-o pe email către Primărie, după trei vizite succesive ale curierului, poate fi ridicat voucherul de la sediile noastre de Relaţii cu publicul. Deci nu va rămâne nimeni până la urmă fără voucherul de bicicletă, pentru a o putea achiziţiona, deoarece vine deja vremea foarte bună pentru biciclete şi ne dorim să diminuăm şi traficul şi, de asemenea, sportul e foarte bun pentru sănătatea fiecăruia", a adăugat Firea. 

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârstă minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la proiect.

Acest proiect, „Biciclişti în Bucureşti”, a debutat anul trecut, când au fost acordate în primă fază 5.000 de vouchere, însă din cauza numărului foarte mare de bucureşteni înscrişi, CGMB a aprobat suplimentarea numărului de vouchere în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) din septembrie.

Proiectul de hotărâre privind suplimentarea numărului de vouchere cu încă 25.000 prin care bucureştenii să îşi cumpere biciclete sau dispozitive Segway sau Ninebot a fost aprobat în luna septembrie a anului trecut, într-o şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), după ce în şedinţa din 30 august proiectul fusese respins.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite