Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Bădulescu toate atribuţiile care ţin de situaţii de urgenţă. „Nu înseamnă că eu mă derobez, ci că ne completăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela firea FOTO Facebook
Gabriela firea FOTO Facebook

Potrivit unui document publicat de G4media, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi deleagă viceprimarului Aurelian Bădulescu „toate atribuţiile prevăzute de lege privind situaţiile de urgenţă (incendiu, cutremur, îmbolnăviri în masă precum şi alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului Bucureşti. Firea a spus că este o procedură pentru ca ambii să poată prelua din sarcinile din această perioadă.

Un document oficial al Primăriei Municipiului Bucureşti, semnat vineri, 20 martie, şi publicat de G4media, arată că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi deleagă viceprimarului Aurelian Bădulescu „toate atribuţiile prevăzute de lege privind situaţiile de urgenţă (incendiu, cutremur, îmbolnăviri în masă precum şi alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului Bucureşti, până la încetarea mandatului Primarului General al municipiului Bucureşti, doamna Gabriela Firea”.

Întrebată de G4Media.ro de ce şi-a delegat atribuţiile, Gabriela Firea a spus că motivul este ”pentru a putea participa amândoi, prin rotaţie, la şedinţele Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă, la comandamentele de la spitale sau direcţii sociale, la preluarea persoanelor în carantină etc. Nu înseamnă că eu mă derobez, ci că ne completăm, având în vedere multitudinea de probleme de rezolvat. Asta este procedura”.

g4media document firea

Potrivit sursei citate aceasta este a doua oară când Gabriela Firea îşi deleagă atribuţiile în situaţii de criză viceprimarului Aurelian Bădulescu. Prima dată a făcut-o pe 10 august 2018, când l-a delegat pe Bădulescu ca fiind principalul responsabil de supravegherea mitingului diasporei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite