Gabriela Firea vrea modificarea Codului Rutier. „Autobuzele să poată circula pe linia de tramvai”

Gabriela Firea vrea modificarea Codului Rutier. „Autobuzele să poată circula pe linia de tramvai”

Gabriela Firea a anunţat că doreşte modificarea Codului Rutier, foto Facebook

Gabriela Firea a anunţat, luni, că doreşte modificarea Codului Rutier, astfel încât autobuzele STB din Bucureşti să poată circula pe liniile de tramvai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriela Firea a declarat, în cadrul comandamentului organizat la Primăria Capitalei în vederea fluidizării traficului înainte de sărbători, că traficul se intensifică înainte de Crăciun cu 25%.

„Traficul se intensifică cu 20 – 25 de procente, nu doar din cauza bucureştenilor.  Se face şi aprovizionarea pentru zilele libere. În Bucureşti vin şi cetăţeni din zonele limitrofe, pentru diferite probleme, dar şi la cumpărături”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Una dintre soluţiile găsite de Primăria Capitalei este modificarea Codului Rutier în vederea permiterii circulării autobuzelor STB pe liniile de tramvai.

„Codul Rutier trebuie să fie modificat, am făcut şi mai facem solicitări către Parlament. Toate autobuzele să poată circula pe linia de tramvai, ca în alte oraşe europene”, a mai precizat Gabriela Firea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: